Колишня суддя МастерШеф і шеф-кухар Тетяна Литвинова часто дає рекомендації і ділиться цікавими рецептами зі своїми шанувальниками. Цього разу вона вирішила запропонувати варіант новорічної страви – качка з вишнями.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Качка на новорічному столі, вже як Олів'є і шампанське, стала одним з головних атрибутів. А качка з ВИШНЯМИ здивує і обрадує одночасно! Цей рецепт прекрасний всім: - смачно і вишукано – не складно-сучасно. І головне, ніякого качиного запаху. Тільки кисло-солодке задоволення від соусу і ніжної м'якоті цієї ідеальної пташки!",- написала Литвинова.
Інгредієнти:
- Качині ноги (можна цілком, розрізати на шматки)
- Часник 1 головка
- Соєвий соус 50 мл;
- Приправа;
- вишня с / м 500-600 г;
- цукор 1-2 ст л.
Приготування:
Важливо правильно підготувати продукти. Качку потрібно очистити від пір'я. Часник розчавити через часниковий прес і з'єднати з соєвим соусом і приправою.
Замаринувати качку протягом 1 години. Потім запекти в духовці близько 40-50 хвилин. Дістати і з'єднати з вишнею і цукром. Запікати з відкритою кришкою протягом 30-50 хвилин.
"Зараз найпрекрасніша пора року, коли вбираючи ялинку або упаковуючи подарунки або готуючись до святкування під новорічні пісні і старі фільми, мрієш про не збувся і підводиш підсумки зробленого. Обіймаю всіх міцно і бажаю найсмачнішою качки на вашому новорічному столі!",- написала Тетяна.
Нагадаємо, Тетяна Литвинова з МастерШеф поділилася унікальним рецептом лазаньї, всього за 30 хвилин.
Як повідомляв Знай.uа, ліниві вареники від судді МастерШеф, як приготувати гору смакоти на всю сім'ю за 20 хвилин.
Також Знай.uа писав, що ведуча " МастерШеф "винайшла" еліксир молодості " без пластики, навіть в 70 можна виглядати на 40.