Сегрій Бабкін розчулив шанувальників фотографією зі своєю маленькою "супержінкою"

Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" і тренер шоу "Голос країни" Сергій Бабкін є активним користувачем Instagram, де часто тішить багатотисячну аудиторію підписників яскравими кадрами зі свого особистого і професійного життя.

У листопаді музикант випустив англомовну пісню "Because you love", яку написав та записав разом зі своєю 10-річною донькою Веселиною.

А вчора Бабкін разом з Веселиною вперше представили широкій аудиторії неймовірно красиву дуетну пісню "Твоя любов".

Співак надзвичайно гордиться успіхами донечки і в переддень католицького Різдва оприлюднив спільне фото з Веселиною , назвавши її своєю "Супержінкою".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У нас все вийшло і ми задоволені результатом! Це моя донька Веселина, моя супержінка. Якщо ви ще не чули наш ніжний дует, обов'язково послухайте. І ваш настрій покращиться!", - підписав фото музикант.

Сергій Бабкін з донькою Веселиною, фото: Instagram
Сергій Бабкін з донькою Веселиною, фото: Instagram

У коментарях захоплені шанувальники закидали Сергія та Веселину компліментами та поділилися своїми враженнями від музичної новинки.

Нагадаємо, Сергій Бабкін зізнався в любові до найголовнішого чоловіка

Як повідомляв портал Знай.ua, 10-річна донька Сніжани і Сергія Бабкіних подалася в акторки

Також Знай.ua писав,дружина Сергія Бабкіна Сніжана здивувала зовнішнім виглядом