Світська левиця і журналістка Божена Ринська, чоловік якої зовсім наклав на себе руки, розповідала, що хотіла вчинити суїцид після втрати близької людини, а тепер пригрозила розправою підприємниці Нікі Білоцерківській, з якою у неї стався скандал.

Неприємна ситуація між жінками сталася після того, як Ринська написала про "погану матір", яка народила від чоловіка, якого називала "осоружним виродком". Ніка побачила в цьому натяк на себе і з цього почалася перепалка в соціальних мережах.

Ситуація дійшла до звинувачень у наклепі і навіть публікації особистих листувань. Через скандал Ринська спочатку говорила, що її доводять до самогубства, а вже через пару днів почала погрожувати розправою Ніке і стверджувала, що готова сидіти в засідці дві доби і вже готує "трояндочку".

"Багато років тому я дві доби сиділа в засідці біля будинку Здохлого Колишевського c «трояндочкою» в руках. Він здох сам, а до цього його добре провчили. Але здох він від того, чим я його прокляла. І якби його не провчили, трояндочка була б в його е*але. Так ось, будь ласка, маякніть мені в личку, коли кривдниця моєї дочки буде в Москві. Сподіваюся назавжди відбити у неї полювання ображати мою дочку. Пара дірок і без того рябої пиці погоди не зроблять. На жаль, до Франції зараз не влетіти", - пише Божена.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, відома телеведуча змінилася до невпізнання після самогубства чоловіка, фанати б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа, Божена Ринська хотіла накласти на себе руки слідом за чоловіком.

Також Знай.uа писав, що російська письменниця вибухнула гнівом на адресу згорілих людей в "Зоряному будинку", псували всім життя, не шкода.