В Україні за тиждень на грип та ГРВІ захворіло майже 172 тисячі осіб, а це в 2,5 рази більше, ніж випадків зараження коронавірусом.

У прес-службі МОЗ України повідомили, що інтенсивний показник захворюваності на грип та ГРВІ в порівнянні з аналогічним періодом 2019-го року на 9,8% більше, але при цьому на 6,3% менше розрахованого епідеміологічного порогу.

Зазначається, що з 14 по 20 грудня проти грипу вакцинували 14 464 осіб.

З початку сезону, це приблизно кінець вересня, на грип та ГРВІ перехворіло 5,4% населення країни, а всього госпіталізували 30 460 українців. На щастя, не зафіксовано летальних випадків.

А ось станом на 25 грудня в Україні за добу зафіксовано 11 035 нових випадків захворювання коронавірусом, з низ летальних випадків 186. За добу видужало 15 337 осіб.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Інтерактивну карту і дані про поширення коронавірусу в світі і країні кожен українець зможе простежити на сайті MY.UA

Нагадаємо, у МОЗ пояснили питання про масове тестування, до чого готуватися українцям.

Як повідомляв Знай.uа, коли Україна переможе пандемію, лікар назвав терміни.

Також Знай.uа писав, що локдаун в Україні, в МОЗ пояснили, чому посилюють карантин.