Анастасія Волочкова, колишня прима балерина Большого театру, досі тримає ноги у центрі власного світу: усі її останні публікації явно мітять "нижче пояса". А свою автівку, де вона їх безсоромно задирає, взагалі порівняла з домівкою.

Відповідні пости були розміщені на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Наприклад, одна зі сторіз укотре демонструє, що Волочкова — велика любителька закинути ноги на передню панель автомобіля.

"Мій Майбах, як любий дім. Люблю бути попереду", — підписала вона фото, на якому сидить у пасажирському кріслі, а ноги задерла догори. Варто зазначити, що така позиція тіла є вкрай небезпечною у випадку ДТП, вже не кажучи про її сумнівність з точки зору етикету.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Все ж свій "Майбах" вона береже і взуття перед тим, як покласти ноги на непередбачене для них місце, зняла. На ній могли бути й білі уггі, які нещодавно прислав їй друг — це їхня спільна новорічна традиція.

"У мене приємна обновочка 🩰 Ці біленькі Угі прилетіли до мні з далекого міста в трьохстах км від Пермі. Уже не перший рік такий подарунок робить мені мій друг Олексій, який займається святами і влаштовує їх людям", — написала експрима.

Як бачимо, навіть за сотні кілометрів люди цінують і піклуються про ноги Волочкової.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.