Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, показавши, як вони з чоловіком Юрієм Горбуновим і зірковими друзями відсвяткували католицьке Різдво з 24 на 25 грудня. Так, артистка позувала в національному українському вбранні, що складається з білосніжної вишиванки, смарагдової сукні, спідниці, чорних черевиків, широкого пояса і головного убору - очіпка.

За веселе свято з різними гуляннями, феєрверками, колядками і бендом Dakh Daughters Катя тепло подякувала своїй кумі, представниці дизайнерського бренду Chloe в Україні Христині Храновській.

"Вітаю всіх католиків України і світу з Різдвом Христовим!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нехай це світле свято подарує здоров‘я, мир і спокій 🙏🏻

А кумі @hrystia дякуємо за таке душевне, вже традиційне свято"

Фолловери не пройшли повз: "Красоточки!!!!!!!Браво, Браво, Браво!!!!👍🏻❤️👏🙏🏻", "Яка гарна", " Але то краса❤️❤️❤️❤️❤️", "гарненькі які. А килим 🔥", " Катюша, тобі всі вбрання пасують.", "Красуня❤️❤️❤️❤️❤️".