Популярний український співак і володар почесного звання "Заслужений артист" частенько радує своїх шанувальників фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.
Зять видатної виконавиці Ніни Матвієнко любить активний спосіб життя і частенько займається різноманітними видами спорту, одним з яких є волейбол.
А зараз же він опублікував знімок в Stories, на якому постав разом з Олександром Лозовським, якого можна знати за виступами в групі "Воплі Відоплясова", а також на сцені з Pianoboy, групою Lama і Арсеном Мірзояном. У чоловіка на кофті можна помітити напис "Only Gibson is good enough", відсилаючи до однойменної американської компанії і виробника гітар.

Арсен зробив разом з ним селфі, тому на артиста можна помітити чорний гольф і окуляри, при цьому він виглядає як покійний підприємець і співзасновник корпорації Apple Стів Джобс. А ось Олександр посміхається і тримає в руках гітару, що також робить і Мірзоян.
У біографії співака є досить неприємний період в житті, що починається в 2000 році, коли чоловік втратив слух на ліве вухо, і через чотири роки — на праве. Але лікарям все ж вдалося зробити диво завдяки протезуванню, яке і дозволило йому повернутися до музики. Мірзоян є чоловіком Тоні Матвієнко і батьком їхньої дочки Ніни, народженої в січні 2016 року.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян кинув вечірки заради військової справи - хто ще приєднався до команди "зіркових волонтерів"

Як повідомляв "Знай.ua", мокрий зять Ніни Матвієнко Мірзоян показав, за що Його полюбила дружина: "Тепер можна і поїсти"

Знай.ua писав, зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян показав дочку, що підросла, мережа в захваті: "Маленька леді на підборах"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще