Любителям тревел-шоу "Світ навиворіт" зробили різдвяний подарунок - у суботу, 26 грудня майже весь день йтиме програма Дмитра Комарова.

За статистикою більш ніж половина українців ніколи не були за кордоном. Завдяки авторському проєкту українського телеведучого і професійного мандрівника Дмитра Комарова "Світ навиворіт", ті, хто ніколи не подорожував, мають можливість побачити різні країни. А ті, хто вже має такий досвід, можуть відкрити для себе нові світи.

Телеведучий Дмитро Комаров та його оператор Олександр Дмитрієв недавно відсвяткували десятиріччя програми "Світ навиворіт". За цей час вони відвідали пів тисячі різних куточків Землі та подарували 250 кг українського сала жителям відвідуваних країн.

Любителі тревел-проєкту "Світ навиворіт" зможуть відправитись у чергову фантастичну подорож разом з Дмитром Комаровим вже цієї суботи, 26 грудня. Телемандрівка триватиме з 10:00 і до 19:30. Про це повідомив канал "1+1" на своїй сторінці в Instagram.

Дмитро Комаров, фото Instagram
Дмитро Комаров, фото Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, тревел-шоу "Світ навиворіт" відсвяткував 10-річний ювілей

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаров зі "Світу на виворіт" спробував китайський чай і знайшов спосіб розбагатіти

Також Знай.ua писав, Комарову подарували континенти