Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна дуже часто радує шанувальників в соціальній мережі Instagram, де ділиться гарними фотографіями і відео.

Але зараз 39-річна виконавиця розповіла про те, що може статися з кожним користувачем Інтернету І сталося саме з нею.

"Цей осудливий погляд на адресу людини, яка зламала мій профіль у Facebook. Друзі, будьте обачними", — написала вона в підписі до чорно-білого знімка, на якому постала абсолютно без емоцій.

"Ого! Сьогодні вранці якийсь хам в наших коментарях був, де про дитяче фото спілкувалися. Довелося блокувати його відразу", "Тримайтеся. Ми з вами! Дніпро переживає за вас!", "Мудрий не напише! Ви надзвичайна", - написали користувачі в коментарях.

Раніше подібне відбувалося з дружиною популярного українського виконавця Сергія Бабкіна Сніжаною, тільки у неї зловмисники відібрали аккаунт у соціальній мережі Instagram. Їй тоді на електронну пошту прийшов лист з проханням пройти верифікацію, після якого у неї і зник доступ до своєї сторінці. Шахраї змінили ім'я профілю і видалили всі публікації, але зараз аккаунт знову у володінні жінки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала розкішну матір у коштовностях: пощастило Арсену Мірзояну з тещею

Як повідомляв "Знай.ua", зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян став на коліна: "Вітаю всіх "однодосочных"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко: історія кохання пари, якою захоплюється вся Україна. Вони познайомилися на шоу "Голос країни". Серед величезної кількості учасників було багато гідних претендентів, але цей голос Тоня Матвієнко запам'ятала відразу.