Синоптики обіцяють аномально теплу погоду на Новий рік

Непростий 2020 рік вирішив не залишати українців без свого останнього "підлого" подарунку і замість снігу принесе справжню весну.

Так, за прогнозами синоптиків, на Новий рік погода в Україні буде теплою – стовпчик термометра не опуститься нижче нуля. Українців полюють рясні дощі, які чергуватимуться з мокрим снігом.

Про погоду в найбільших містах України на Новий рік повідомив Gismeteo.
Київ

У столиці України на Новий рік 31 грудня – 1 січня температура повітря становитиме +1…0 градусів. Небо на весь день затягнеться хмарами, падатиме мокрий сніг.

Львів

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У Львові на свято буде тепло. Повітря прогріється до +8…+6 градусів. Вранці очікується дрібний дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати.

Одеса

В Одесі також падатиме дощ, однак, сонце іноді проявлятиметься з-за хмар. Стовпчик термометра прогріється до +5…+4 градусів.

Дніпро

У Дніпрі на Новий рік буде холодніше +3…0 градусів. Опадів не прогнозують жодних, на небі буде мінлива хмарність.

ілюстративне фото depositphotos
ілюстративне фото depositphotos

Про погоду на новорічне свято також розповів синоптик Леонід Горбань. За його словами, на сам Новий рік буде відлига, а в подальші дні морози навідуватимуться хіба вночі.

"На Новий рік в Україні буде відлига, а на початку січня прогнозують нічні морози. Однак вдень стовпчики термометрів будуть переважно вище нуля і так аж до Різдва. А вже після 9 січня приморожують. Перші дні нового року порадують снігом і комфортною зимовою температурою в -2 ...- 3 °. Потім потеплішає до + 2 ° вдень, і до 15 січня температура повітря буде коливатися в межах нуля градусів. Опади очікуються 9-10 і 13 січня. З 15 січня буде різке зниження температури до -16 ° вночі, а також сильні опади у вигляді снігу ", - говорить Горбань.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.