Російська медіаперсона і опозиційна діячка Ксенія Собчак вирішила потролити російську прокремлівську слов'янофільську громадськість у забавній мініатюрі.

Відповідне відео вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "ТікТок".

На початку запису Ксенія Анатоліївна стоїть вдома у звичайному цивільному вбранні під музику. Раптом мелодія переривається голосом, який каже: "Forgive, English. I am Russia" (Вибач, англійська, я — Росія). Ексведуча "Дом-2" прикриває камеру долонею і вже у наступний момент постає у новому образі.На жінці червоний кокошник і шуба. В руках вона тримає банку з консервованими огірками і помідорами і російського паспорта.

Ксенія Собчак, скріншот відео
Ксенія Собчак, скріншот відео

"За Русь ус**усь", — каже Собчак і цілує паспорт. Відео закінчується тим, що зірка дивиться у камеру й посміхається посмішкою, якій вона навмисно надала дурнуватого вигляду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ймовірно, цим відео вона хотіла вразити свою критику тим поглядам, що Росії не слід прагнути до Заходу і його цивілізації, а ґрунтуватися на власній культурі.

Ксенія Собчак ще з дитинства приковувала увагу преси як донька одного з головних російських політиків петербуржця Анатолія Собчака (з його оточення і постала фігура Путіна). Однак справжню медійну славу Ксенія отримала як скандальна ведуча скандального проєкту "Дом-2". Нині жінка відверто відстоює ліберальні (у російському розумінні слова) погляди і навіть виступає як опозиційний політик — так, вона балотувалася на посаду президента РФ. Також вона є однією з провідних російськомовних інтерв'юерок і влогерів завдяки своїм Ютуб-проєктам. Проте вона досі продовжує потрапляти у скандали: так, цього року низка міжнародних рекламодавців, у тому числі й Audi, розірвали з нею рекламні контракти через її відверто расистські висловлювання.

Нагадаємо, Ксенії Собчак знайшли нового чоловіка, історія фантастична: "Їздить на реальному катафалку..."

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Дом-2" Ксенія Бородіна доступно відповіла кривдникам: "Нах*й іди".

Також Знай.ua писав, Собчак хвалилася масажером і випадково показала оголені груди: "Як же так”.