Відбувся суперфінал кулінарного шоу "МастерШеф" -10 і в 18 випуску стало відомо ім'я переможця. Він отримав не тільки визнання шеф-кухарів, а й отримав 300 тисяч гривень і навчання в Le Cordon Bleu і звання кращого кулінара-аматора України 2020 року.

Яна Балог змогла обігнати конкурентів і стати кращою в проекті. З перших тижнів вона не боялася експериментувати і знаходити кращі незвичайні поєднання.

Яна Балог, фото: СТБ
Яна Балог, фото: СТБ

У суперфіналі вона боролася з Юлею Венедиктовою, а на балконі їх морально підтримували рідні та учасники проекту.

Завдяки таланту, роботі над собою і впевненості в своїх силах Яна змогла обігнати конкурентку і стати кращою.

Популярні новини зараз
Ціни на яйця і муку спустошать гаманці українців у серпні: продавцям довелося знову підняти ціни Тепер це з Україною надовго: мешканців нашої країни попередили про "побочку" війни Що буде з гривнею найближчим часом: експерт назвав два можливі сценарії дій Нацбанку Екстрасенс Альона Курилова розповіла, як і коли закінчиться війна в Україні: "Чекаю 1 листопада"
Показати ще

Яна Балог, фото: СТБ
Яна Балог, фото: СТБ

Яна після перемоги на" МастерШеф " зізналася, що не планує повертатися в медицину і хочеться рухатися далі в кулінарній історії. Вона зазначила, що їй дуже подобається Ольга Мартиновська і їй би дуже хотілося з нею працювати.

За час проекту її улюбленими конкурсами були ті, де можна було найкреативнішою.

Яна Балог, фото: СТБ
Яна Балог, фото: СТБ

Нагадаємо, рецепт салату" Олів'є "без ковбаси від "МастерШефа", особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.

Як повідомляв Знай.uа, Тетяна Литвинова з МастерШеф поділилася рецептом до новорічного столу, вишукана качка з вишнями.

Також Знай.uа писав, що "МастерШеф " 16 випуск, хто з кулінарів-аматорів за крок до кітелів вилетів з проекту.