Влада Седан розповіла про своє весілля з українським футболістом, гравцем англійського "Манчестер Сіті". Виявилося, що дівчина захоплюється і ледь не закохана у молдавського музиканта Дана Балана, який навіть співав на урочистому заході.

Поговорила з молодою дружиною української футбольної зірки Катерина Осадча у святковому випуску програми “Світське життя”.

У розмові дівчина розповіла доволі детально про організацію весілля. За словами Влади, їм довелося тричі переносити дату весілля через карантин і чемпіонат. Проте весілля таки вдалося відсвяткувати бучно: шикарні сукні від французьких модних будинків, велика кількість гостей, увесь футбольний бомонд. Гостей розважали Монатік, Дан Балан і Вєра Брєжнєва. Влада зізналася, що вона дуже любить Дана, а його пісня “Домой”, яку він виконує разом із Тіною Кароль - надзвичайно важлива для неї і викликає "мурашки по шкірі".

Олександр Зінченко і Влада Седан, фото - Instagram
Олександр Зінченко і Влада Седан, фото - Instagram

Оскільки Олександр Зінченко нині грає за футбольний клуб “Манчестер Сіті”, подружжя мешкає в Англії. Дівчина дуже сумує за Україною. На свята пара запланувала нарешті відсвяткувати медовий місяць. Вони вирушать на Багами, щоб милуватися фламінго і активно плавати - потрапити туди попри карантин молодим допоможе британське місце проживання.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Ефектна дружина Зінченка затьмарила Осадчу: красивіша, ніж на весіллі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча показала, як доживатиме старість із Горбуновим: "Безкінечно люблю"

Також Знай.ua писав, Загадкова Осадча у чорному запитала у дзеркала про найпотаємніше - "Коли вже?"