У 86-річної відомої російської акторки Аліси Фрейндліх вже вражено 80 відсотків легень. Її госпіталізували ще кількома днями раніше, але її стан різко погіршується.

Про це повідомляє російське видання Lifeshot.

За інформацією ЗМІ, динаміка у пацієнтки негативна: коли Фрейндліх екстрено доставили в лікарню 25 грудня. у неї було уражено 36 відсотків легень. Кисень літній жінці подається через апарат для неінвазивної вентиляції легенів.

Про те, що в Аліси Фрейндліх було виявлено коронавірусну хворобу COVID-19, стало відомо ще 18 грудня, коли прийшов перший позитивний тест. Але тоді її не стали госпіталізувати. Тим часом стан стало погіршуватися, і лише через тиждень було вирішено відвезли її в лікарню.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Медики кажуть, що 86-річну актрису потрібно було госпіталізувати відразу — вона знаходиться у групі ризику через свій похилий вік.

Зараз Фрейндліх лежить в загальній реанімації. Вона в свідомості. Лікарі відзначають, що пацієнтка ні на що не скаржиться, але списують це на характер бувалої жінки і продовжують боротися за її життя.

Аліса Фрейндліх особливу славу здобула завдяки своїм яскравим ролям у фільмах "Службовий роман", "Сталкер", "Д'Артаньян та три мушкетери" та ін. В останні роки вона відзначилася активною підтримкою режиму Володимира Путіна та анексії Криму, через що їй було заборонено в'їзд до України.

Нагадаємо, "Крим наш, за Путіна не соромно": український телеканал потрапив у страшний скандал.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відома актриса розповіла, як воно бути в Чистилищі.

Також Знай.ua писав, У Львові коронавірус обірвав життя легендарного лікаря - мучився 25 днів.