Днями стало відомо про кумедний інцидент, який стався в Якутії. Так, місцевий суд засудив до 400 годин обов'язкових робіт колишнього заступника глави маленького поселення Крестяхський насліг за крадіжку 380 кілограмів звичайного вершкового масла.

Як повідомляється на сайті місцевої прокуратури, у вересні чиновник приїхав в сільськогосподарський кооператив у двох кілометрах від села Крестях і вкрав з морозильної камери сараю 19 ящиків вершкового масла. Відомо, що їх загальна вартість склала 209 тисяч рублів (близько 80,4 тисяч гривень).

П'ять ящиків він залишив собі, а решту 14 відвіз до Якутська і продав через знайомих постачальників. Зазначається, що чиновника визнали винним у крадіжці з незаконним проникненням у приміщення (пункт "б" частини 2 статті 158 КК).

Наручники, ілюстративне фото: pixabay.com
Наручники, ілюстративне фото: pixabay.com

Раніше ми писали про те, що чоловік генпрокурора Ірини Венедиктової Денис Колесник звільнився з кіберполіції і отримав за це 750 тисяч гривень разової фінансової допомоги. Однак, вже через 10 днів він відновився на посаді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, на Хмельниччині полковник Збройних сил України за гроші робив чоловіків "непридатними для проходження військової служби".

Як повідомляв портал Знай.uа, генеральний прокурор Ірина Венедиктова в черговий раз довела, що топ-корупція в Україні ще існує.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті СБУ викрила голову однієї з об'єднаних територіальних громад на вимогу хабара за ремонт доріг.