Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. І дійсно, артистка кардинально змінила стиль, а тепер навіть вирішила поекспериментувати з творчістю і його напрямками, випустивши разом з популярними юними блогерами з Ulove.home спільний кліп на пісню "Натусик".

Зірка влаштувала трепетну фотосесію разом з мільйонером Олегом Рижовим, який при цьому приміряв джинсову куртку з портретом Наталії на спині і ніжно обійняв виконавицю. Могилевська ж в свою чергу одягла різноколірну фубку з штучного хутра, а також золоту корону.

"Хто хоче таку куртку собі або в подарунок хлопцеві? Ми вже готові ✅

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

А так само, зараз в процесі, виробництво ювелірної колекції "Натусик".
Футболки та дитяче шампанське🎄
Пишіть в коментарях, хто хоче подарувати на Новий рік такий подарунок, собі чи коханому❤️

P. S. Ім'я в ювелірній колекції можна використовувати будь-яке, це наша фішка 😎"

Варто відзначити, що Наталії та Олегу шанувальники не раз приписували роман, адже пара разом відвідує багато світських заходів, а в кліпі "Натусик" бізнесмен зіграв діджея на її вечірці. Сама Наталя запевняє, що вони з чоловіком просто хороші друзі, проте знаменитості завжди тримаються за руки і не відходять один від одного ні на крок.