25-річна Аліна Гросу знаменита не тільки як співачка. Останнім часом вона також зарекомендувала себе як талановита актриса.

Можливо, Аліні є куди рости в цій сфері, проте в двох серіалах на СТБ, "Любов з ароматом кави" і "Двоє над прірвою", дівчина зарекомендувала себе просто чудово.

Тепер офіційний акаунт каналу СТБ в Instagram запропонував шанувальникам вибрати, в якій ролі Гросу сподобалася їм більше — Марини або Христини. Для цього адміністратори аккаунта склали колаж з двох фотографій Гросу в різних образах.

На першому фото Аліна з довгим волоссям кольору яскравий блонд позує в сукні з відкритими плечима. На другому фото русява, трохи поникла, з русявим волоссям і в білому плащі. Звичайно ж, фанати не змогли вибрати, адже будучи і Мариною, і Христиною, Гросу зіграла майже бездоганно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

" Яка роль Аліни Гросу (@alina_grosu ) тобі сподобалася більше? 1-Христина у серіалі "Любов з ароматом кави" 2-Марина у серіалі" Двоє над прірвою" долучайтесь до обговорення в коментарях👇 #СТБ #МожливоВсе", - йдеться у підписі до публікації.

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Гросу вперше зізналася, кому зобов'язана своєю кар'єрою:"подарувала мені пісні".