Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. І дійсно, артистка кардинально змінила стиль, а тепер навіть вирішила поекспериментувати з творчістю і його напрямками, випустивши разом з популярними юними блогерами з Ulove.home спільний кліп на пісню "Натусик".

Зірка вже встигла похвалитися першими успіхами - виявляється, трек "Натусик" буквально одразу ж став хітом, а тому Наталя стала абсолютним рекордсменом всіх "новорічних вогників" України і тепер візьме участь у всіх святкових шоу відразу на 4-х телеканалах країни 31 грудня і 1 січня. Радісну новину Могилевська повідомила в пості під фото зі зйомок шоу "Світське життя" з незмінною ведучою Катею Осадчою, примірявши розкішну білосніжну сукню з глибоким декольте і пухнасту накидку.

"Абсолютний успіх новорічного хіта Натусик 🎄 🎉

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Я ж обіцяла вам що цю новорічну ніч ви зустрінете з моєю піснею!

Люблю вас❤️ класного новорічного настрою!

Цілую всіх, а особливо Натусиків 🎄 🎄 🎄 "

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".