Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість підвела підсумки року, що минає 2020, створивши забавне відео для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, на якому показала, як проходив для неї кожен місяць не найлегшого року. Незважаючи на те, що Аліна випустила кілька пісень і кліпів, а також взяла участь в серіалах, в її житті стався і дуже неприємний момент - розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим, яке артистка до післяго приховувала навіть від своїх батьків.

Неполадки в особистому житті трапилися через менш ніж рік подружнього життя, після розкішного весілля в Італії, де Аліна встигла приміряти цілих 5 суконь нареченої. Також Гросу встигла перехворіти на коронавірус і Новий рік 2021 збирається зустріти в теплому колі сім'ї.

"Хоч рік пройшов для всіх нас 💩 💩 💩 все одно були приємні моменти, які хочеться згадувати 🙌 🏽 і всі вони на одне 15-секундне відео не помістилися 🤪

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

я все ж сподіваюся, що 2021 не підведе і буде в мільйон разів краще за 2020 👍 🏻

а у вас було щось хороше?))"

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.