Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс кілька коротеньких прискорених відео, показавши, як вони з Владом і їх 5-річним сином Леоном прикрашають будинок до новорічних свят.

Так, зіркова сім'я поставила велику штучну ялинку в куточку під дерев'яними сходами, хоч і декорування житла почалося у Ям досить пізно - лише ввечері 29 грудня. Лілія і її найрідніші чоловіки почали дружно наряджати ялинку численними прикрасами і золотисто-білими гірляндами, а верхівку деревця прикрасили не традиційною зіркою, а масивною пір'їнкою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

При цьому дружина Влада Ями приміряла затишну яскраво-червону теплу піжаму, блиснувши стрункою фігурою. Варто відзначити, що раніше танцюрист і його сім'я переїхали в заміський будинок недалеко від Києва, оформивши житло мрії в стилі лофт.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.