Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила свіже відео, на якому показала, як незвично використовує один з тренажерів у фітнес-клубі неподалік від її будинку. Так, артистка приміряла облягаючий спортивний костюм блакитного кольору, що складається з майки і штанів, а ось замість кросівок одягла пуанти.

Анастасія вирішила потренувати якісь більш потрібні їй м'язи, ніж качати на тренажері прес, а тому сіла на шпагат і почала махати ногами в повітрі, вдаючи, ніби намагається злетіти. При цьому зірка зазначила, що таким чином розтягує зв'язки і задоволення.

"Кожен використовує тренажери на свій розсуд.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зміцнюю м'язи, розтягую зв'язки і задоволення😉"

Фолловери не змогли обговорити публікацію, адже балерина давно приховала коментарі під скандальними постами, побоюючись критики. Замість цього аудиторія Волочкової висловила свою думку на одному з її фан-акаунтів: "чорна діра стане ще більше і з могутньою силою затягне кожного" вертолітника " хто посміє до неї наблизитися.", "Ще б роздяглася і показала все наочно. 😆 ", "Пацієнт стабільний".

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.