Найпопулярніший російський блогер Даня Мілохін, якого обожнюють всі дівчатка підліткового віку, розкрив ім'я своєї коханої.

Популярний російський тік-токер Даня Мілохін в інтерв'ю Ксенії Собчак розповів про свою закоханість. Даня зізнався, що знаходиться у стосунках з тіктокеркою Юлією Гавриліною.

Він розповів, що закохався в неї відразу і спочатку з головою поринув у своє почуття. Даня так багато приділяв їй увагу, що на нього ображалися друзі.

"Я неправильно вмів розподіляти кохання. Я думав, що кохати можна лише людину, з якою зустрічаєшся. І тому забрав всю любов від хлопців з House DreamTeam і почав віддавати їй. Вона вміє нею користуватися, і така — Дань, для чого так багато? Вона почала від мене відходити. Через це, я розумію, я не давав свою любов друзям і вони відвернулися від мене трохи. Я всю увагу все, я кидав друзів, не працював, закинув зйомки, я їздив до неї", - зізнався Мілохін.

Хлопець розповів, що зараз все наладилось, він справився з надлишком почуттів і у них з Юлією все добре, вони разом.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Даня Мілохін виріс в дитячому будинку. Зірка TikTok всього за рік придбав величезну популярність і доходи з шістьма нулями - у Forbes його поставили на шосте місце в рейтингу найбільш високооплачуваних тіктокерів, зазначивши дохід Мілохіна в 2,87 мільйонів рублів.

Нагадаємо, російський співак Микола Басков разом зі своїм молодшим колегою Данею Мілохінім презентував новий кліп на пісню "Дико тусім"

Як повідомляв портал Знай.ua, кліп Баскова з тіктокером Мілохіним зібрав мільйонні перегляди на YouTube.

Також Знай.ua писав, Лобода вирішила залити своїм "Молоком" весь TikTok