Співачка Олі Поляковій у смаку не відмовиш. Так, вона любить все яскраве, епатажне і блискуче, проте завжди дотримується почуття стилю. Але якщо Полякова вирішує "приколотися" над своєю аудиторією, то може і до шоку довести.

Наприклад, в сторіз артистки з'явилося відео, де вона їде в таксі на роботу з вельми дивним макіяжем. Брови на пів-обличчя, явно намальовані канцелярським маркером, криві стрілки-їм же, і все тим же "інструментом" підведені губи... який жах!

Хоча, почекайте, ми з вами можемо видихнути: це-всього лише "маска" в Instagram.

Зірки останнім часом часом використовують такі фільтри і маски, що при погляді на них навіть 2020 рік здається не таким вже страшним.
Забавно, що у відео сторіз, яке передувало цьому, Полякова лежить на б'юті-процедурах і каже: "Щас наваляю різних процедур, і буду красива".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Передноворічний жарт вдався, а кого не схопив інфаркт від такого "іміджу" Полякової — тих з прийдешнім Новим Роком!

Нагадавши, 15-річна дочка Полякової налякала недитячими питаннями: "Найболючіше"

Як повідомляв " Знай.ua", на сімейному святі Полякової помітили заручника: "В очах читається допоможіть"

Знай.ua писав, Полякова в халатику зацілувала Данилко після спокусливих танців: співак лише посміявся