Колишній міністр Павло Розенко та його наречена телеведуча Олена-Крістіна Лебідь - Весела парочка. Вони щосили радіють життю і публікують свої витівки в Instagram.

Так, наприклад, нещодавно в сторіз Лебідь з'явилося відео, де вони з нареченим весело кружляють на дитячій каруселі у дворі. І не одні, а взяли з собою вірну подружку-французького бульдога на прізвисько Сара.

"Готуємося в космонавти", - підписала сторіз Лебідь.
У Розенка з нареченою при цьому веселі обличчя, а мордочка Сари виглядає спантеличеною і навіть наляканою. "Ви куди мене взяли? Ви навіщо мене крутите? Що взагалі відбувається?",- читається в очах у Сарочки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втім, з активним способом життя цього дивовижного сімейства, собачці напевно не звикати. Вони постійно знаходяться в роз'їздах і беруть участь у всіляких веселих заходах, а коли такої можливості немає, то і вдома можуть подуріти. Так що нудною їх життя, а відповідно і життя бульдога, не назвеш.

Не дивно, якщо через рік-другий ми дізнаємося, що сімейка-таки вирушила в космос, прихопивши з собою собаку. Тому що чому б і ні.

Нагадавши, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь у весільній сукні засяяла від радості.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь похвалилася, як її "прожарили".

Також портал Знай.ua писав, що Лебідь показала "суперздатність", за яку її зненавидять жінки.