Всесвітньо відомому акторові, який зіграв головну роль у фільмі "Сам удома", Маколею Калкіну - вже 40 років. За спиною того світловолосого хлопчика наркотична залежність, депресії і сварка з рідним батьком.

Маколей Калкін не спілкувався зі своїм батьком близько 25 років — з того часу, як посварився з ним в середині 90-х. Причиною сварки стало невдоволення діями батька, Крістофера Калкіна. Про ці факти з життя зірки нагадує одне з американських видань.

За словами Маколея, батько, який довгий час виступав як його агент і менеджер, прагнув заробити на ньому якомога більше грошей.

Маколей Калкін, фото: GettyImages
Маколей Калкін, фото: GettyImages

Він вимагав необгрунтовано великих гонорарів для сина і підписував від його особи контракти на зйомки в свідомо провальних фільмах — все це в підсумку призвело до того, що Калкіна майже припинили знімати. За словами Маколея, у нього були вельми непрості стосунки з батьком, актор назвав його "поганою людиною і агресором". Артист не бачився з батьком вже "чверть століття".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Я не говорив з ним приблизно чверть століття, це так, як це має бути. Я з ним ніколи не був у хороших стосунках. Моє уявлення про батька - воно швидше з тих, які отримуєш з телепередач і фільмів, а не з батьківської любові. Ми ніколи не були з ним близькі", - сказав Калкін.

Маколей Калкін, скріншот: YouTube
Маколей Калкін, скріншот: YouTube

Маколей додав, що батько "не любив" його ще до того, як він прославився і став приносити родині гроші. Актор поділився, що ці почуття були взаємні.

"Ми не любили один одного. Він був поганою людиною, він знущався морально і фізично, я можу показати вам всі мої шрами, якщо хочете. Він був поганим чуваком, з усіх боків. І я став брати удар на себе. Краще я, ніж хтось інший", - розговорився Калкін.

На самому початку кар'єри Маколей зіграв головну роль у фільмі "Дядечко Бак", де його і помітив Джон Хьюз, який щосили займався пошуками головного героя фільму "Сам удома". Джон зрозумів, що краще за Маколея цю роль ніхто не зіграє.

Маколей Калкін, скріншот: YouTube
Маколей Калкін, скріншот: YouTube

Завдяки цій ролі Маколей став дуже популярним і відомим. Його було номіновано на "Золотий глобус", без нього не проходив жоден захід, він отримав кілька престижних нагород. Не дивно, що після такого успіху вийшла друга частина фільму, де знову зіграв Калкін. Крім того, він знявся в двох кліпах Майкла Джексона.

Потім пішли інші проєкти, але вони не були оцінені глядачами. Всі звикли до його героя Кевіна Маккалістера, тому не сприймали Маколея в інших образах. Однією з останніх робіт актора перед довгою перервою став фільм "Багатенький Річі". На момент зйомок йому було вже чотирнадцять років. Багато глядачів порахували, що треба було обрати актора молодшого віку.

Після цього режисери більше не хотіли працювати з актором. Батько Маколея поводився нестерпно, вимагав величезні гроші від режисерів, висував умови. Таким чином він згубив кар'єру своєму синові.

Мати Маколея пішла від батька і впала в депресію. Та й сам Маколей не був у захваті від усієї ситуації. Він почав вживати наркотики, одного разу його навіть заарештували за зберігання і вживання наркотиків. Потім йому довелося лікуватися, приходити знову до життя.

Раніше повідомляли, зірка "Сам удома" підтвердив моторошні дані про збочення Джексона: спав з ним десяток разів.

Як повідомляв Знай.uа, Маколей Калкін знявся в рімейку "Сам удома" з головним лиходієм: змиваємося, поки нас ніхто не помітив.

Знай.uа писав, Маколей Калкін міг зіпсувати найкращий ситком в історії.