Влада Седан, українська журналістка і дружина гравця "Ман Сіті" й Національної збірної України Олександр Зінченко, з'явилася на передноворічних вулицях Манчестера у стильному образі.

Відповідним фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На дівчині синє пухнасте пальто і у тон ним навушник, які мають захищати тендітні вушка від холоду. Доповнює сет бананка з тієї ж тканини.Влада позує біля ялинки на вулиці.

Користувачам соцмереж образ улюблениці українських вболівальників сподобався і вони залишили численні компліменти, у тому числі й лише за допомогою смайлів-емодзі. Однак не обійшлося й без жартів.

Олександр Зінченко і Влада Седан, скріншот відео
Олександр Зінченко і Влада Седан, скріншот відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"А в синьому в червоні райони можна приходити? 🤔🤔" — запитує українець, зазначаючи, що у дружини футболіста можуть бути проблеми у робітничих районах, які вболівають за "Манчестер Юнайтед". Справді, синій є кольором "Манчестер Сіті" — але це або світліший лазурний, або темно-синій.

"Нафіга так Зіну ображаєш? 😢 Чувак намагається олів'є робить))" — жартують про подружнє життя.

Деякі смішинки засновані на історії українського футболу.

"Так це ж знаменитий халат Мілевського з презентації Блохіна", — нагадують про старий курйоз вболівальники.

Нагадаємо, дружина Зінченка Влада Седан показала ноги від вух і змусила чоловіків заздрити: "Пощастило хлопцю"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Зінченка Влада Седан показала "ланцюгових псів": "Вони ж п*рдять і хроплять"