Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила серію буквально казкових кадрів, відправившись на фотосесію в справжній ліс, де в темряві почала прикрашати високі і пухнасті ялинки. Так, артистка приміряла білосніжний спортивний костюм-оверсайз і теплу шапку-вушанку, нарядивши новорічні деревця яскравими гірляндами з золотими вогниками, а також білосніжними кульками.

Навколо красуні також був розставлений святковий декор у вигляді дерев'яних санок, ліхтариків, ковзанів і пледів, що надавало знімкам більшого затишку. Віра зворушливо привітала шанувальників з наступаючим Новим роком 2021, підвівши підсумки непростого 2020.

"Найголовнішу цінність, яку цей дивовижний рік ще раз проявив - це люди.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Це найчудовіше, найцікавіше, найкрасивіше і найемоційніше, що відбувалося зі мною і в цьому році. Мої найближчі люди - моя сім'я, мої друзі, моя команда , все, з ким я стикалася протягом року.

Співпрацювала, спілкувалася, хворіла і веселилася, медитувала і чудила, розмовляла і мовчала. У когось вчилася, хтось підтримував мене і кого підтримувала я.

Хто просто випадково дарував мені посмішку. Роки змінюються, вони різні, як хвилі. Але люди, які поруч, які в твоєму серці - це найбільше багатство.

Я люблю і дякую всім, хто йде зі мною в мій Новий Рік. 🤍

🤍 @Karpiy дякую за ці фото та чари у справжньому лісі!"