Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила свіжі фото і відео, вирішивши привітати численну аудиторію з Новим роком 2021. Так, артистка показала, як зустріла свято під ялинкою в своєму заміському особняку, проте вирішила не зраджувати традиціям, "вичудивши" дещо дивне. Цього разу зірка красувалася на вулиці в міні-бікіні яскраво-червоного кольору і унтах, незважаючи на сніг і холодну погоду, демонструючи прикрашене новорічне деревце.

"Щасливого Нового року!!!🎄🔥

Загартовуйтеся, радійте і будьте щасливі!🙏"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Трохи пізніше Анастасія вирішила записати шанувальникам і відеозвернення, яке знімав її коханець-інкогніто. Балерина знову вийшла на холод, проте тепер була в білосніжних міні-шортах і теплій накидці, в якийсь момент шорти ніяково задралися на лівій нозі і стали більше нагадувати спіздню білизну. При цьому Волочкова переплутала місяці, сказавши замість "31 грудня" "31 лютого".

"Російська домашня лазня прекрасна завжди!

І почуття гумору і позитиву теж!😂💨

31 ше лютого буває тільки у мене ♪

День народження у мене 20 го січня, тому, мабуть, інші дати для мене не існують 😂 😂 😂 😂 😂 "

На одному з роликів підготовки до Нового року артистка насолоджувалася келихом шампанського ще до бою курантів, що, на думку шанувальників, і призвело до незручних наслідків.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.