Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка вирішила трепетно привітати численних фанатів з Новим роком 2021, відправившись в сніжний Буковель. Красуня позувала, сидячи на розкішному кріслі на тлі зеленої пухнастої ялинки, суцільно прикрашеної яскраво-червоними і золотими кульками.

Зірка приміряла стильний брючний костюм молочного кольору з відкритими плечима і глибоким декольте, блиснувши стрункою фігурою і пишними грудьми. Елегантний образ Наталія доповнила масивними золотими ланцюгами на шиї, зізнавшись що хоче проводити 2020 рік з гідністю і вдячністю, адже, на думку Могилевської, нелегкий час навчив людей ставитися до всього з великим розумінням і усвідомлювати помилки.

"З Новим роком!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Щастя, Миру, Любові!

Я завжди з Вами❤️"

Фолловери не пройшли повз: "спасибі!Таке щире, просте і душевне привітання.", "Спасибі ! Таке щире, і душевне привітання! Прям до сліз зворушили ваші слова ! 😊 ❤ ️ ", "Нехай у новому 2021 році твоє щастя буде справжнім, дім-теплим, а любов - взаємною! З Новим роком🍾 🎁 🎊 🎉".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".