У січні погода в Україні буде холоднішою, ніж у грудні. Проте синоптики не обіцяють надто сильних морозів, хоча температура очікується мінусова.

Синоптики Gismeteo також обіцяють сніг у січні. За їхніми словами, у Києві мінусова температура прийде вже наступного тижня. І загалом весь місяць буде з -1... -5, вдень до -9 градусів вночі. Також часто у столиці падатимуть сніг та мокрий сніг.

Погода у Києві в січні, gismeteo.ua
Погода у Києві в січні, gismeteo.ua

Водночас у Львові перша декада місяця буде теплою з +1+5 і близько нуля вночі. Далі і до кінця місяця вдень температура буде балансувати на нулі, вночі до -6. Наступного тижня синоптики обіцяють багато опадів - дощ та мокрий сніг. Далі очікується сніг, але інтенсивність опадів знизиться.

У Харкові січень буде більш холодним. На наступному тижні мінус незначний, а далі морози посиляться і будуть триматися до кінця місяця - вдень -2... -5, вночі - до -9... -11 морозу. Синоптики прогнозують, що сніг буде йти майже щодня.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

В Одесі традиційно тепліше. Рік почнеться майже по-весняному, там буде до +10 градусів, і високі температури протримаються до кінця наступного тижня. Далі і до кінця місяця похолодає, але нічого серйозного - вдень 0... +4, вночі близько нуля.

Погода у Львові в січні, gismeteo.ua
Погода у Львові в січні, gismeteo.ua

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом