Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію кумедним кадром, позуючи на одному зі святкових шоу і трепетно привітавши численних шанувальників з Новим роком 2021. Так, артистка приміряла досить сміливу коротеньку сукню-туніку яскраво-рожевого кольору з глибоким декольте, колготи в сіточку і високі шкіряні ботфорти.

Красуня блиснула розкішною стрункою фігурою, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Втім, в кадрі в очі кидається не Слава, а якраз її колега, "чорненька" з "НеАнгелів" Вікторія Смеюха. Замість неї, в міні-сукні і блискучих колготах стрункими ніжками блищить шоумен Ігор Ласточкін.

"З Новим роком, друзі!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Час змін 💗 😂 "

Фолловери не пройшли повз: "Віку Ласточкіну не впізнати😂 👍 🏻", "ласточкін вже не той🤣 🤣 🤣 🤣 🤘", "нехай в новому 2021 році твоє щастя буде справжнім, будинок - теплим, а любов - взаємною! З Новим роком🍾 🎁 🎊 🎉", " Моргенштерн поголився заради тебе ?😊 ", "З Новим Роком і з новим щастям 🎄🍾🎊🙏🏻❤️", "найкрасивіша❤️🌼".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.