Овен

Овни, сьогодні в вас прокинеться дух суперництва. І вам буде неважливо, з ким змагатися — з друзями або домочадцями. Постарайтеся зменшити оберти, щоб не зіпсувати відносини з оточуючими, і частіше згадуйте про компроміс. Вечір бажано присвятити спокійному відпочинку-затишна сімейна атмосфера допоможе розслабитися. Під одним знаком з вами народився геніальний кінорежисер Квентін Тарантіно.

Тарантіно
Тарантіно

Телець

Тельці, небесні світила застерігають вас від зайвої довірливості - ви можете потрапити на вудку віртуальних шахраїв. Не "купуйтеся" на сумні тексти і прохання про допомогу і не афішуйте свої дані. А в ідеалі не заходьте в Інтернет і присвятіть день відпочинку на природі — зимові забави швидко відвернуть від проблем. Як і ви, під знаком Тельця народилася англійська королева Єлизавета II.

Королева Єлизавета ІІ, скріншот відео
Королева Єлизавета ІІ, скріншот відео

Близнюки

Побудьте сьогодні ніжним і люблячим - і близькі порадіють, і самому приємно. Остерігайтеся бесід на спірні теми-вони можуть перерости в справжні баталії, можливо навіть не без рукоприкладства.
Крім того, сьогодні у вас, можливо, розіграється фантазія. Так що, побачивши парочку рожевих крокодильчиків, не поспішайте відразу викликати швидку, це не біла гарячка.
А ви знали, що співачка Лана Дель Рей теж Близнюки зодіаку?

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Лана Дель Рей, фото: Instagram
Лана Дель Рей, фото: Instagram

Рак

Раки, ця доба підходять для благодійності. Сьогодні ви зможете допомогти багатьом людям, які потребують підтримки. Головне, не потрапити в мережі аферистів — робіть добрі справи і не забувайте перевіряти отриману інформацію. Вечір проведіть на свій розсуд - Ви заслужили і відпочинок, і розваги. Під знаком Рака народився легендарний футболіст Ліонель Мессі.

Ліонель Мессі, фото зі спортивних ЗМІ
Ліонель Мессі, фото зі спортивних ЗМІ

Лев

Леви, сьогодні багато представників знака стануть надмірно недовірливими і недовірливими. Не шукайте підступу в тому, що відбувається — всесвіт допомагає вам просто так і не чекає відповідної послуги і подяки. Увечері пощастить тим, хто самотній — зірки кажуть, що ваша улюблена половинка знаходиться ближче, ніж ви думаєте.
Знаменитість, яка народилася з вами під одним знаком — Арнольд Шварценеггер.

Арнольд Шварценеггер, фото Instagram
Арнольд Шварценеггер, фото Instagram

Діва

Діви, сьогодні у вас буде стільки помічників, що ви впораєтеся з домашніми справами за пару годин. Вільний час зірки радять провести на свіжому повітрі. Поєднайте прогулянку з творчістю. Наприклад, зробіть знімок красивою засніженої Берізки або сфотографуйте товстого Снігура на пеньку — раптом це ваше покликання. Серед творчих і знаменитих дів-соліст Tokio Hotel Білл Каулітц.

Терези

Терези, сьогодні день розслаблення і релаксації. Знайдіть заняття для душі. Наприклад, влаштуйте вечір романтичних танців і покружляти у вальсі зі своєю половинкою. Або відвідайте місця, де ви любили бувати в дитинстві. І не відповідайте на дзвінки з незнайомих номерів — раптом начальник вирішив "порадувати" вас новими завданнями? Ваш зодіакальний "двійник", - легендарний репер Емінем.

Емінем на Оскарі 2020, фото: Getty Images
Емінем на Оскарі 2020, фото: Getty Images

Скорпіон

Скорпіони, у вас багато ідей, але не намагайтеся реалізувати свої задумки за один день. Краще присвятіть сьогоднішню добу прогулянкам і відвідуванню розважальних закладів. Можете зателефонувати з колегами і влаштувати повторні корпоративні посиденьки. Головне, не запізнитися до вечері — раптом домочадці готують вам смачний сюрприз. Під одним знаком з вами народилася харизматична Емілія Кларк.

Актриса Емілія Кларк, фото: Instagram.com/emilia_clarke
Актриса Емілія Кларк, фото: Instagram.com/emilia_clarke

Стрілець

Стрільці, сьогоднішній день обіцяє успіх у сфері фінансів. Можливо, ви знайдете грошики по дорозі в магазин або дізнаєтеся про великий виграш в лотерею. Представників знака, яких не відвідала грошова удача, чекає приємний сюрприз від Купідона. Дивіться уважно по сторонах-ваша половинка зовсім близько.
Під знаком Стрільця народилася красуня екс-віагрянка Анна Сєдокова.

Анна Сєдокова, фото Instagram
Анна Сєдокова, фото Instagram

Козоріг

Козероги, сьогодні багатьох представників вашого знака потягне на пригоди. Тримайте себе в руках і контролюйте емоції. А краще обзаведіться надійною страховкою-зірки говорять про ваших розважливих друзів. Радьтеся з приятелями навіть з незначних питань і не робіть необдуманих вчинків. Серед знаменитих Козерогів-популярний співак Діма Білан.

Діма Білан, фото: Instagram
Діма Білан, фото: Instagram

Водолій

Водолії, зірки шепнули, що сьогоднішній день багатий на сюрпризи і подарунки. Ні, коробочки з прикрасами з неба не впадуть, гаманці з грошима в кишенях не з'являться. Зате вас чекає багато знайомств і зустрічей з цікавими людьми. Самі везучі отримають звісточку від Купідона-вечір буде переповнений романтикою і пригодами. Під знаком Водолія також пощастило народитися актрисі і співачці Періс Хілтон.

Періс Хілтон, instagram.com/ParisHilton/
Періс Хілтон, instagram.com/ParisHilton/

Риби

Риби, зірки нагадують про закон бумеранга і радять присвятити цей день благодійності — все хороше повернеться найближчим часом. Ну а в другу половину доби можна відпочити в приємній компанії. Поспілкуйтеся з друзями і влаштуйте зустріч на нейтральній території — наприклад, організуйте посиденьки в затишному кафе.

Під вашим знаком народився співак і музикант Джастін Бібер.

Джастін Бібер, фото - Instagram
Джастін Бібер, фото - Instagram