Депутат від ОПЗЖ розмістив на своїй сторінці у соцмережі новорічне привітання з Путіним.

Українців цьогоріч з Новим роком привітала з телеекранів аж два президенти - чинний Володимир Зеленський та ексгарант Петро Порошенко. Однак, у членів проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя" свій президент, і саме його привітання вони воліють слухати - Володимир Путін.

Доказом цього послужив пост у Facebook депутата Миколаївської міської ради від ОПЗЖ Максима Невінчанного. Він він розмістив скріншот з новорічного привітання президента РФ Володимира Путіна на тлі Кремля, підписавши пост: "З Новим роком!".

Судячи з часу публікації, Невінчанний святкував Новий рік за московським часом, дивлячись звернення президента країни-агресора і забувши, що він український політик. Хоча, можливо, він себе таким ніколи і не вважав.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Таке привітання з Новим роком сподобалося далеко не всім підписникам Максима Невінчанного - йому в різкій формі порадили відправиться в Росію та закликали СБУ відреагувати на пост.

"Країну міняйте!"
"Їдь в Москву"
"Може тобі квиток до Москви купити?", - пишуть у відповідь на пост Невінчанного українці.

Нагадаємо, під час спілкування з журналістами Невінчанному тицьнули в обличчя гумовий фалос замість мікрофона.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі порівняли "монологи під ялинку" всіх гарантів України

Також Знай.ua писав, чим схожі та чим відрізнялись новорічні привітання Зеленського і Порошенка