Ірина Федишин в подарунок отримала квартиру в Болгарії, але змушена була її продати.

33-річна українська співачка Ірини Федишин після того, як її чоловік і за сумісництвом продюсер Віталій Човник придбав нерухомість в Болгарії, була надзвичайно щасливою.Такий подарунок чоловік зробив співачці на день народження.

Ірини Федишин з захопленням розповідала, що їхнє житло з видом на море і що вона переповнена щастям.

"Ми нікому не говорили, де купили квартиру. Це Болгарія. Нам цю ідею підкинув наш хороший друг Віктор Бронюк. Вона з видом на море. Я переповнена щастям, так як у нас вийшло реалізувати це. У нас тепер є квартира в теплих краях", - ділилась емоціями Федишин з Катею Осадчею у березні 2020.

Однак, радість співачки була недовгою - нерухомість в Болгарії довелося продати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Про те, що стало причиною продажу нерухомості - Федишин розповіла менш ніж за рік в тому ж "Світському житті" Каті Осадчій.

"Через пандемію ми продали житло. Кордони почали закривати, концертна діяльність зменшилася ... Був клієнт і ми продали", - сказала Федишин.

Нагадаємо, Ірина Федишин продає подарунок чоловіка

Як повідомляв портал Знай.ua, Федишин дала українкам поради перед Новим роком

Також Знай.ua писав, Ірина Федишин позбулася концертів