У Вероні, Італія загинула 56-річна українська заробітчанка. Жінка випала з вікна, і основною версією поліції є самогубство, хоча нещасний випадок також не виключається.

Джерело: італійське видання Corriere del Veneto.

Як розповідають ЗМІ, жінка випала з вікна ванної кімнати будинку у Валеджо-суль-Мінчо (Верона), де вона допомагала літньому подружжю.

Основною версією є самогубство через важкий психологічний стан, який був погіршений тим, що трудова мігрантка хотіла повернутися до України, але не могла. За словами родини-роботодавця, українка перебувала у кризовому стані.

Фото Українська газета
Фото Українська газета

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Карабінери знайшли у ванній кілька коробок з ліками та майже порожні пляшки з алкоголем.

Свідчень про те, що до самогубства жінку могли довести інші люди, наразі немає.

Прокурор наказав передати тіло в Інститут судової медицини для медико-правової інспекції та токсикологічних досліджень, які відбудуться найближчими днями.

Нагадаємо, Українська заробітчанка роками гарувала в Італії, аби придбати омріяну квартиру для сина — підла невістка відсудила все.

Нещодавно Знай передавав, що молодий українець залишився один з трьома дочками і тепер шукає їм маму.