Овен

Тиждень пройде спокійно і мирно, ви в оточенні люблячих людей, професійна діяльність тече рівно і цілком успішно, побоюватися нічого. Не варто зв'язуватися з усякого роду екстрасенсами і ворожками — великий ризик нарватися на шарлатанів.

Телець

У період з 4 по 10 січня можливе напружене з'ясування відносин з тими, кого ви любите. Можливий розрив виснажливої любовної або дружнього зв'язку, яка давно втратила свою актуальність. У другій половині тижня очікуються грошові надходження.

Близнюки

На цьому тижні уникайте шкідливих звичок, азартних і екстремальних розваг. Віддайте перевагу домашньому дозвіллю в колі родичів або близьких друзів. Планування поїздок і серйозних рішень відкладіть на наступний тиждень.

Рак

У вас буде достатньо енергії, щоб, нарешті, почати змінювати своє життя на краще. Направляйте свій приплив сил в творче русло, і ви нарешті побачите результати своїх дій. У справах самовдосконалення найголовніше-не зупинитися на половині шляху.

Лев

У цей період ви будете дуже помітним і в центрі уваги, ваше казкове везіння буде складно приховати. Однак у цієї медалі дві сторони-активізуються заздрісники, які будуть ставити вам палиці в колеса. Будьте обережні і намагайтеся поменше спілкуватися з малознайомими людьми і тими, в кому ви не впевнені.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Діва

Організм дів на цьому тижні дещо ослаблений бурхливими новорічними святами, тому приділіть увагу своєму імунітету, їжте більше вітамінів і уникайте скупчення людей. В кінці тижня можлива невелика тривожність, привести думки в порядок допоможуть водні процедури.

Терези

У багатьох представників знака з 4 по 10 січня відзначаються нестійкість і коливання настрою. Намагайтеся, щоб від цього не постраждали Ваші близькі. У вихідні дні можна розслабитися, сходити куди-небудь з друзями.

Скорпіон

У любові Все Буде так, як захочете ви. Хочете зануритися у вир пристрасті – вам це по плечу, хочете тихо сидіти біля каміна – теж запросто. Вам захочеться вирішувати важливі справи, але зусилля не увінчаються успіхом – багато фінансових питань немов заморозяться. А ось посваритися через гроші ви можете легко.

Стрілець

На цьому тижні вас чекає безліч приємних, дорогих подарунків - і від коханої людини, і від роботодавця. Цілком можна розраховувати на премію. Вам точно буде на що весело і не економлячи зустріти свята, порадувавши себе і своїх близьких.

Козоріг

Тиждень не принесе особливих змін у фінансовому становищі. На премію, схоже, особливо розраховувати не доводиться, ситуація в економіці складна. Але у вівторок не виключено невелику винагороду, яке доведеться якраз до речі для придбання подарунків.

Водолій

Цей тиждень-важливий період для люблячих пар, вона сприяє гармонії і любові у відносинах. Не пропустіть щасливі моменти, насолоджуйтеся життям.Ви отримаєте важливу інформацію, через яку можуть виникнути якісь труднощі у відносинах з близькою людиною. Але вони будуть успішно подолані

Риби

Астрологи радять прислухатися до своєї інтуїції в складних ситуаціях або якщо на шляху з'являться складні проблеми. Шосте почуття не обдурить риб. Поради оточуючих краще обходити стороною. Найскладніший день тижня-середа. У цей день зірки увійдуть в сильний дисонанс з планетами. Тому краще 6 січня не починати нових справ, не давати обіцянок і не ризикувати. Дуже добре, якщо у вас випадає на цей день вихідний. Можна зайнятися домашніми справами або просто відпочити. 9 і 10 числа бажано не сидіти вдома.