У Туреччині за загадкових обставин загинула українська модель Христина Новицька. Дівчині було 25 років.Про її смерть повідомили відразу кілька джерел, серед них місцеве видання anterhaber і турецький актор і телеведучий Алп Киршан, який проживав по сусідству з Христиною.

"У нашому районі виявлено тіло жінки російської національності, очікується прокуратура", — повідомив актор, помилившись у національності загиблої — Христина була з Києва.


Новицьку знайшли мертвою в курортному місті Мугла Бодрумського району, де Христина Останні 6 місяців знімала віллу. Тіло дівчини сиділо на стільці, на її голові був поліетиленовий пакет, а руки за спиною скуті наручниками.
За повідомленнями місцевих ЗМІ, мати Христини працювала агентом з нерухомості в Києві. 4 січня мати прибуде в Муглу, щоб забрати тіло Христини і відвезти в Україну для похорону.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Поліція розглядає дві версії загибелі дівчини-вбивство і самогубство. За даними правоохоронців, двері приміщення, де загинула модель, були замкнені зсередини. Видання Onedio також повідомляє, що останнім часом Новицька мучилася головними болями і їздила лікуватися в Україну.

Нагадаємо, раніше У Тернополі потяг смерті збив чоловіка, страшно дивитися: витягали з-під рейок

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові на вокзалі чоловік впав під потяг, очевидці застигли від жаху

Також «Знай.uа " писав, що Експрес "Київ-Бориспіль" зрівняв дівчину з землею - була в навушниках