Овен

Овни, сьогодні у вас романтичний настрій. Сімейні хлопці захочуть побалувати партнерів по шлюбу. А вільні представники знака можуть сміливо відправлятися на любовну «полювання». Головне, не фліртувати з усіма підряд і прислухатися до інтуїції. Увечері вдасться зустрітися з друзями-приятелі знають, як вас розважити. Зірка, яка народилася з вами під одним знаком: співачка Поліна Гагаріна.

Телець

Тельці, приділіть час родичам молодшого покоління. Займіться вихованням дітей і не забудьте заохотити спадкоємців за успіхи. Влаштуйте Веселі старти на природі або придумайте конкурси з солодкими призами. Вечір присвятіть спілкуванню з половинкою-кохана людина буде радий і спільному перегляду серіалів, і прогулянкам. Знаменитість дня, народжена під знаком Тельця: програміст і підприємець Марк Цукерберг, засновник соцмережі Facebook.

Близнюки

Близнюкам сьогодні випаде ідеальний шанс проявити себе в сфері відносин. Легке і приємне спілкування - ось кращий спосіб провести час. Ділова сфера, навпаки, може не порадувати, принести складності або засмучення. Подолати ці складнощі буде непросто, - краще відкласти їх на потім. Астрологи радять вам зайнятися тим, що у вас виходить найкраще, як це зробив знаменитий Близнюк Джонні Депп.

Рак

Раки, цей день запам'ятається радісними і веселими подіями. Відкладіть побутові справи і рушайте на прогулянку. Можете відвідати друзів або заглянути в гості до колег — ви почуєте багато корисної інформації. Сьогоднішнім вечором можуть виникнути складнощі фінансового характеру-постарайтеся утриматися від зайвих витрат. Знаменитий Рак дня: актор Він Дизель.

Лев

Леви, сьогодні Всесвіт буде прихильна до життєрадісним представникам знака. Якщо ж у вас поганий настрій, спробуйте набратися позитиву на свіжому повітрі. Побродіть по зимовому лісі, побудуйте фортецю разом з дітьми, пограйте в сніжки з друзями. Навіть якщо у вас снігу немає - спілкування з природою піде на користь, і нудьга зникне без сліду. Таку ж пораду астрологи дали Леву, співачці Нюше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Діва

Діви, сьогоднішня доба багата не тільки на сюрпризи, а й на проблеми. Не хвилюйтеся-всі негаразди мають відношення до побуту. Візьміть себе в руки - ви розберетеся з господарськими справами за пару годин. А вільний час витратьте на спілкування з друзями — у приятелів з'явилися цікаві ідеї, що стосуються розваг. Знаменитість дня, народжена з вами під одним знаком: актор Том Харді.

Терези

Терези, у вас з'явиться можливість набратися яскравих вражень. Можете відправитися на екскурсію по нових місцях. Або зробите віртуальну подорож по найкрасивішим курортам світу-раптом пощастить, і ви накопичите гроші на реальну поїздку? Увечері очікуються приємні гості-посиденьки обіцяють бути веселими і цікавими. Знамениті ваги за гороскопом: легендарний актор Сергій Безруков.

Скорпіон

Скорпіони, сьогодні у деяких представників вашого знака з'явиться дар передбачати події. Рекламувати свої таланти і давати оголошення по магічних послуг ні до чого. Краще "наворожити" собі зустріч з друзями. Спілкування подарує масу позитивних емоцій, і ви навіть забудете про справи і проблеми, що накопичилися. Ваш зодіакальний "двійник" сьогодні-неповторний Метью Макконахі.

Стрілець

Стрільці, намагайтеся уникати галасливих компаній-зірки кажуть, що сьогоднішній день ідеальний для відпочинку у вузькому сімейному колі. Придумайте забави, які захоплять всіх домочадців. Наприклад, купіть сучасну настільну гру. Або влаштуйте конкурс на найсмішніший і смачний бутерброд з солодощів. Такий же рада буде актуальний для іншого знаменитого Стрільця-Бреда Пітта.

Козоріг

Козероги, проявляйте гнучкість і тактовність в спілкуванні з домочадцями — близькі люди не в дусі і можуть засмутитися через дурниці. Не скупіться на похвалу і подарунки — родичі зрадіють навіть недорогим сувенірам. Можете влаштувати зимовий пікнік на дачі або за містом — тільки не забудьте хліб, як в минулу поїздку. Зірка, народжена під знаком Козерога-актор Джим Керрі.

Водолій

Водолії, не шукайте підступу в сьогоднішніх подіях-зірки допомагають вам без будь-якої користі. Тим більше, ви заслужили і романтичні, і фінансові сюрпризи. Головне, триматися подалі від»енергетичних вампірів". Це люди, після спілкування з якими псується настрій — ну, ви і самі знаєте, про кого йде мова. Знаменитість дня, з якою зірки радять брати приклад: Джастін Тімберлейк.

Риби

Риби, цей день хороший для прогулянок і відвідування культурних заходів. Тим, кому лінь висуватися з дому, зірки радять зайнятися творчістю. Ви зможете приманити музу і створити що-небудь таке. Можете розрекламувати свої праці в інтернеті-хтось знайде однодумців, а хтось отримає пропозицію про підробіток. Ваш "зодіакальний двійник" дня-актриса і модель Єва Лонгорія.