Якщо українське законодавство здається вам суворим, ви помиляєтеся. У нашій країні закони ще дуже лояльні. Є країни, в яких у людей немає елементарного доступу в Інтернет, а інтимний зв'язок до весілля карається законом.

1. Північна Корея

У Північній Кореї суворо заборонено займатися сексом до шлюбу. У країні навіть існує спеціальна поліція, яка стежить за молодими людьми. Крім того, в цій країні уряд суворо регулює навіть зовнішній вигляд своїх громадян. Жінки не мають права носити штанів, а чоловіки зобов'язані стригтися кожні 15 днів.

2. Сирія

Війна в Сирії наклала відбиток на її побут. До всіх сумних подій це була дуже красива і цілком придатна для життя країна. Але на сьогоднішній день сирійцям доводиться жити навіть не в минулому, а в позаминулому столітті. Людям заборонений вільний доступ до мобільного зв'язку та Інтернету.

3. Еритрея

З 1993 року країною править президент Ісайяс Афеверки, який прийняв закон, що забороняє публікацію і трансляцію будь-якої інформації без його особистого схвалення.

4. Екваторіальна Гвінея

З 1979 року країною править беззмінний президент Теодоро Обіанг Нгема Мбасого, законодавчо підпорядкувала собі всі телеканали і радіостанції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що змія заповзла у двір і напала на собаку.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", під Києвом бездомні собаки напали на дитину.

Також " Знай.ІА " писав, що дівчина завела маленького цуценя, який перетворився на "ведмедя".