З самого ранку краще випивати склянку теплої чистої води. Згідно народній медицині, Аюрведе і східним вченням тибетських ченців вода є єдиним джерелом життя і довголіття. Однак пити її потрібно правильно.

Згідно східним вченням секретом молодості вважається саме гаряча вода. Вона повинна бути по температурі 40-45 градусів, не окропом, але і не прохолодною.

Тибетські лікарі переконані, що вранці стакан гарячої води натщесерце може продовжити життя на 10 років. Вони стверджують, що гаряча вода заглушає елемент Вогню – шлунок і вбиває мікроби, які накопичилися в ньому за ніч.

Дівчина, фото: Pixabay
Дівчина, фото: Pixabay

Крім того, в Китаї з самого дитинства дітей вчать випивати перед їжею підігріту воду. Навіть в кафе і ресторанах поширена практика, коли клієнту спершу приносять склянку гарячої води.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Згідно з вченням Аюрведа, склянка теплої води після пробудження допоможе позбутися від мігрені, підвищеного тиску, анемії, ожиріння, артриту і не тільки.

Стакан гарячої води, особливо з ранку, здатний допомогти нормалізувати кислотний баланс і налагодити обмін речовин. Якщо пити натщесерце, відзначають посилення процесів детоксикації тіла через шкірні покриви, нирки і лімфатичну систему. Це допомагає запустити організм без шоку і перевантажень.

Нагадаємо, простий рецепт смаженої курочки, вершково-гірчичний соус для насолоди.

Як повідомляв Знай.uа, смачніше хачапурі, рецепт традиційного осетинського пирога.

Також Знай.uа писав, що рецепт пікантною капусти по-корейськи, саме те, щоб зняти святкові токсини