Анна Трінчер, українська молода співачка та акторка, поділилася красивою фотографією, на якій зображено її, кота і великий букет червоних троянд.

Світлину дівчина виклала у соціальній мережі “Інстаграм”.

На фото дівчина сидить на пухнастому килимі, на передньому плані великий букет квітів. Анна дивиться вниз на котика. Видно, що дівчина не має кота (у сторіз вона плачеться, що їй доводиться з ним прощатися) і не вміє працювати з ними в кадрі. У котика засліплені очі спалахом, його тіла не видно - складно зрозуміти, чи маленьке це кошеня чи вже великий кіт. На Анні блискучий обруч власного виробництва.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Дівчина підписала світлину так: “Подаруй мені Санта. О котрій годині ви дивитеся це фото?”. Підписники і фанати молодої зірки активно відповідали на це запитання, зазначаючи точну годину і хвилини перегляду публікації.

Перед вечором з котом Трінчер ґрунтовно підготувалася. Так, у сторіз можна побачити не лише те, що вона помила голову ("Я мокренька", - коментує цю обставину Трінчер), але й те, що вона навіть зробила епіляцію.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Анна Трінчер стала відомою завдяки телеканалу “1+1”. Спершу дівчина проявила себе як вокалістка на “Голос країни. Діти”, згодом отримала одну з центральних ролей у серіалі “Школа”, який неочікувано для всіх отримав неймовірну популярність серед українських дітей. Дівчина продовжує будувати музичну кар'єру, а також розвиває соціальні мережі.

Нагадаємо, зірка "Школи" Трінчер з посмішкою згадує про сварки з колишнім.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Школи" Анна Трінчер похвалилася ідеальною фігурою в коротких шортиках.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Школи" Анна Трінчер зробила зізнання про пластику.