Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр, раптово вирішивши відправитися на канікули до Львова. Так, артистка позувала в клініці естетичної медицини біля забавної ялинки у вигляді пишної сукні, примірявши зручний спортивний комбінезон сірого кольору, бежевий ремінець і теплі черевики з хутром. Красуня зізналася, що такий стильний образ підібрав їй коханий чоловік, генеральний директор "Нового" каналу Володимир Локотко.

Ольга видала, що відразу помічає чоловіків, яких одягають їхні дружини - вони завжди "з голочки" і виглядають слухняними, що зовсім не приваблює Фреймут. А ось коли чоловік наряджає свою кохану - це, на думку зірки, виглядає дуже сексуально.

"Я завжди бачу, коли чоловіка одягає жінка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Він тоді надто попрасований, чистенький, в тепленькому, в правильній палітрі, в комезельці, слухняний занадто. Я таке не дуже люблю.

А ось коли чоловік підбирає образ дружині, виходить дуже навіть sexy.

Look by Volodymyr Lokotko🤍"

Фолловери не пройшли повз:"Вам дуже личить! ❤️ Для себе я би замінила пояс на червоний, була би сучасна міс Клаус", "👍👍👍 класно!", "Супер🔥", "Оля ви дуже чарівна!)", "Гарна 💯".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".