Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явився досить інтимний для Кароліни кадр, на якому та нібито позувала, лежачи в ліжку на білосніжних простирадлах. Так, артистка приміряла лише топ чорного кольору з відкритими плечима і глибоким декольте, а також блиснула довгими нарощеними нігтями, доповнивши жіночний образ ніжним макіяжем в персикових тонах і грайливо посміхаючись на камеру.

Фоловери залишилися в захваті: "Вау😍 😍 😍 чудово!", "О боже 😻це неймовірно!! 😻 😻 ", "Вауууу❤️❤️❤️😻😻", "Чудова", " Красуня!🌹 🌹 🌹 ", "Вау!!! Красиво❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що хоч селфі виконавиці і здається дуже правдоподібним, насправді шанувальники знаменитості створили його за допомогою фотошопу, замінивши обличчя іншого користувача Instagram на обличчя Лорак.

Аудиторія кумира частенько таким чином заплутує наївних фанатів, а серед найбільш незвичайних робіт можна побачити Ані Лорак з дитиною і їх дуже романтичні фото з давнім другом Сергієм Лазарєвим.