Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила тепле святкове фото, позуючи на тлі прикрашеної ялинки разом з кращою подругою, колишньою дружиною виконавця Позитива, дизайнером Анною Андрійчук-Завгородньою. Так, артистка ніжно притулилася до дівчини, дякуючи Всесвіту за те, що подарувала їй таку подружку, яка схожа на неї, немов рідна сестра, але в той же час особливу.

Красуня видала, що їх дружба триває вже більше 14 років, а вони все не можуть наговоритися і насміятися незважаючи на те, що проводять разом досить багато вільного часу.

"Спасибі Всесвіту за мою подругу 🙏

Таку іншу і особливу, і одночасно схожу на мене!

Вже більше 14 років не можемо наговоритися і насміятися один з одним!

Люблю 🤍

Відзначайте подругу, яку вважаєте своєю рідною душею. Їй буде приємно ☺️"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи зірок компліментами: "Красуня, сяєш прям як троянда❤️🌹❤️"," Бубуськи❤️🔥", "як дві сестрички😍".