Телеведуча Марічка Падалко розповіла, як бореться з лінню після Нового року. Закохана в спорт і активний відпочинок, Марічка опублікувала фото з ранкової пробіжки, де весело підстрибує і зображена "в польоті".

Вона розповіла, що у неї стався "ледачий" день, що почався з серіалу, відсутності роботи по дому, повного холодильника їжі і зовсім не святкової погоди. Настрій зовсім не розташовувало до того, щоб бути активною.

Але знаменитість вирішила не сумувати і піти бігати. У себе в Instagram Падалко написала, що тільки довгій-довгій пробіжці під силу врятувати цей день. Телеведуча також зізналася, що їй дуже хочеться на каток, проте вона поки боїться черг — зі зрозумілих причин.

Так, може, і нам пора відставити тазик з олів'є в сторону і піти бігати?

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, заміжня ведуча 1 + 1 Марічка Падалко засвітилася з чужим чоловіком: "приємно бачити"

Як повідомляв портал Знай, засмучена Марічка Падалко заговорила про аборти, мама трьох дітей потрясла правдою.

Також Знай писав, що телеведуча 1 + 1 Марічка Падалко запалила на ковзанах, справжня фігуристка.