Ані Лорак побавилась зі своїм волохатим другом біля ялинки.

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз проживає та активно будує свою кар'єру в Росії, зібрала на своїй сторінці в Instagram майже 7-ми мільйонну армію підписників, яку не втомлюється розважати веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує новими фото і відео.

Нещодавно артистка вирішила сповнити давню мрію своєї 9-річної донечки Софії та подарувала їй на Новий рік неймовірно миле волохате цуценя з чорними очима-намистинками. Малюку вже придумали ім'я - Тоша.

Ані Лорак розмістила в Instagram Stories серію коротких роликів за участю свого нового вихованця.

Як зазначила Кароліна, що у цуценяти грайливий настрій. Спочатку Тоша поцупив з ялинки червону стрічку, яку не захотів повертати господині. Награвшись стрічкою, цуценя звернуло увагу на свою гумову іграшку курку-пищавку та пововтузився з нею. Після цього взявся за пухнасті домашні капці співачки.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак показала цуценя Тошу – новорічний подарунок для її доньки Софії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лорак довелося виступати для порожнього залу

Також Знай.ua писав, образ Ані Лорак не сподобався фанатам.