Актриса Зої Кравіц і її чоловік Карл Глусман вважалися найстильнішою парою Голлівуду. Однак на самому початку 2021 року пара приголомшила шанувальників сумною новиною.

Виявилося, подружжя вирішило розірвати свій союз, який тривав всього 18 місяців. Про це написав журнал People, а пізніше інформацію підтвердили джерела, близькі до пари.

Зої і Карл одружилися влітку 2019 року в Парижі. Всупереч очікуванням журналістів, пишного весілля з великою кількістю запрошених зірок не було, вони влаштували досить скромну за Зоряними мірками церемонію, куди були запрошені тільки найближчі. Весілля відбулося в будинку знаменитого батька Зої-Ленні Кравітца.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


Влітку 2020 року Глусман і Кравіц опублікували зворушливі пости в своїх соцмережах, в яких привітали один одного з річницею весілля. А Карл навіть написав, що готовий виконувати бажання коханої жінки до самої смерті. Але щастя виявилося недовгим - вже на початку січня 2021 року таблоїди зарясніли заголовками про розрив пари.

Нагадаємо, раніше Кіт Харінгтон приєднається до Marvel: кого зіграє легенда " Гри престолів".

Також Знай.uа писав, що добірка кращих комедій: влаштуйте приємний вечір з Кеті Холмс, Річардом Грантом і Сальмою Хайек.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Богдан Юсипчук про роль опера і спокусу одружитися.