Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, відправившись з дружиною Вікторією і 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", на зимові канікули в Буковель. Так, зірковий тато разом з малятком піднялися на одну з трас на підйомнику, поки внизу залишився густий ліс.

При цьому шоумен поцікавився у Лізи, що ж вона бачить спереду. Замість того, щоб описувати пейзажі і гори навколо, дівчинка жартома зазначила, що спереду на підйомнику їде її мама.

"З малою завжди весело )))

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

крошкаlizi😘"

Фолловери залишилися в захваті: "Вона класна! Бережіть її та дружину 👍", " Крихітка❤️💕 😍", "дивлюся таке миле дитя ніби Бог поцілував !!! Ось що значить хороший тато і мама 👏 ❤ ️ Люблю цю простоту теплоту і щирість в очах) завжди б дивилася і дивилася...", "Мама😂 😂 😂"," красунька Татова)👍", " мілашка Лізонька!!! 😍 ", "Люблю дивитися, а як нам весело з нею.Спасибі малятко, рости всім на радість.🔥🔥❤️❤️❤️❤️👍👍🌹", "Бажаю вам гарного відпочинку!!!!!!❤️".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність