Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила в Сторіс досить провокаційний кадр, відповідаючи на питання численних шанувальників. Так, артистка показала фото, яке нібито раніше соромилася опублікувати. У кадрі мама трьох дітей позувала лише в крихітних стрінгах, займаючись йогою на підлозі і зазначивши, що це зовсім не постановочний знімок, адже Сергій просто проходив повз і вирішив відобразити кохану в цікавій позі.

Відверте фото відразу ж розлетілося по мережі, потрапивши і в офіційний аккаунт шоу" Зірковий шлях", де аудиторія сторінки вирішила обговорити Сніжану, не шкодуючи компліментів і хейту.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Так соромилася, що аж виклала 😂", "як же ще можна привернути увагу" ," о господи️ ️ вже не знає як на себе звернути увагу🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️", "чудове фото! Захоплююся: мама трьох дітей, та з такою фігурою🔥", " Просто жахливе фото!!! І це мати трьох дітей???😮", - коментували фоловери.

Втім, за дружину заступився Сергій Бабкін, зробивши це досить креативним способом. Співак виставив ще одне пікантне відео Сніжани, де та танцювала тверк в спідній білизні, демонструючи сідниці.

"Ще один подарунок @zirkovyi_shlyah особисто від мене🤣
І всім заздрісним!

Приберіть дітей від екранів!
18+ 😂"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.