Перша ракетка України, зірка французького чемпіонату "Ролан-Гаррос" Еліна Світоліна не марнує часу. У Еліни немає ані секудни на новорічні гуляння, спортсменка качає важливі частини тіла для майбутніх перемог.

Так, Еліна Світоліна опублікувала серію вправ для міцного "горішка". Є думка, що чемпіонці можна довіритися і спробувати виконати рухи в її стилі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Еліни Світоліної в мережі Instagram.

"Моє карантинне тренування сідниць/ніжок: 45 секунд на кожну сторону/вправа. Рівень I: 3 раунди; Рівень II: 5 раундів; рівень III: 7 раундів. А який рівень у тебе?", - цікавиться у своїх шанувальників тенісистка.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Еліна Світоліна, скріншот: Instagram
Еліна Світоліна, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Світоліна поділилася запальним танцем. На відео дівчина танцює разом зі своїм хлопцем. Спортсменка виклала відео в stories в соціальній мережі Instagram, хоча відео було знято для TikTok-аккаунта її коханого.

На записі закохані починають рух далеко від камери, практично під стіною. Спочатку вони роблять рухи руками і стегнами в сторони, а потім кумедними маленькими стрибками наближаються до камери. Видно, що парі добре разом, вони посміхаються і розслаблені.

Раніше повідомляли, це чемпіонка або модель? Найпікантніші фото першої ракетки України Еліни Світоліної.

Як повідомляв Знай.uа, постраждала від Роналду знову тягне футболіста до суду: питання на сотні тисяч євро.

Знай.uа писав, Еліна Світоліна підкорила Ролан Гаррос - за грою української тенісистки спостерігатиме весь світ.